Dutch Coast Ultra
Sommigen leggen afstanden af waar anderen alleen maar van kunnen dromen (of is het meer nachtmerriën?), getuige Peter Ligthart:
 
"Over de Dutch Coast Ultra by Night... Dik tevreden over mijn ingekorte ultra van vannacht. Nadat ik besloten had om het bij 50 km te houden in plaats van de geplande 75 km heb ik het tempo naar 5:15/5:20 min/km opgevoerd en ben gaan jagen op lampjes in de verte. Op drie na, twee bijzonder getalenteerde dames (Irene Kinnegem en Hinke Schokker) en een verdwaalde Brit, heb ik ze allemaal op kunnen rapen. Vanmorgen lekker uitgeslapen en hopelijk morgen nog wat loslopen."
 
En andere chronische ultraloper Timo Berkenbosch werd 17e op de 50 km in een tijd van 5 uur en 39 minuten.
 
Dirk IV Loop 
"Iets" minder ver maar daardoor niet minder onverdienstelijk liep Jan Pullen zaterdagmiddag de 5 km van de Dirk IV Loop in Hoornaar. In een tijd van 16:34 werd hij knap 3e.
 
Mastboscross 
En ten slotte was er ook wat te doen in het diepe zuid(west)en. Op zondag nam Tess Boekema deel aan de Mastboscross in Breda, de 5e cross van het Nationale Cross Circuit.
 
Waar koning winter leek te zorgen voor een winters parcours, veranderde in 1,5 dag, door smeltende sneeuw en vele regenbuien het parcours toch nog in een modderparcours, kenmerkend voor de Mastboscross. Na in allerijl zaterdagmiddag nog bij Lopers Company extra spikepuntjes te hebben ingeslagen stond Tess aan de start tussen diverse snelle loopsters.
 
De start was scherp op het vlakke parcours, modderige bospaden en slechts onderbroken door een tweetal hindernissen in de vorm van neergelegde boomstammen. Ze dook achter Boonstra, Dielissen, Mooldijk en Van der Kolk en Dillen de eerste kleine rondes in en met het ingaan van de twee grotere rondes begon het opschuiven. Vanaf positie 12 werden Boonstra en Mooldijk gepasseerd daar waar Dillen en Van der Kolk aan hun eigen inhaalrace waren begonnen en uit zicht waren verdwenen.
 
Halverwege de laatste ronde restte er nog een flink gat naar de snel gestarte Van de Berg op plek 9 maar 400 meter later was ook dat gat dichtgelopen en in de eindsprint kon de 9e plek vastgehouden worden. Prima prestatie in dit nationale veld en een prima opmaat naar de 8 van Apeldoorn en het NK 10 km in Schoorl.
 
 
 Tess na haar Mastboscrossmodderbad