Aco van Elderen Baaninstuif in Ommen 
Harriët van 't Oever heeft zich de afgelopen periode gespecialiseerd in het kortere werk. Om haar snelheid te testen deed zij afgelopen donderdag mee aan de baaninstuif op de karakteristieke blauwe baan van Aco in Ommen op de 1 Engelse Mijl equivalent aan 1.609 meters. Deze afstand volbracht zij in 5.39,9. 

3Bruggen Ultra Kampen 
Peter Ligthart en Martijn Schakelaar zijn mannen van de lange adem. De 4e editie van de 3BruggenUltra in Kampen was voor beide mannen hun derde deelname. Deze ultraloop gaat onder andere over de Ketelbrug, Rampspolbrug en Molenbrug en kenmerkt zich verder door lange kaarsrechte wegen langs het ketelmeer. De wind had dit jaar een aanzienlijke rol doordat de lopers de laatste 30 kilometer deze koude wind bij temperaturen even boven het vriespunt alleen maar tegen hadden. Martijn moest zijn strijd tegen de elementen op ruim 50 kilometer helaas staken. Peter daarentegen liep een perfect opgebouwde en vlakke 65 kilometer waarmee hij na een gedoceerd eerste deel steeds verder voor in het lopersveld uitkwam. Uiteindelijk resultaat een prachtige 3e plek en zelfs 1e Nederlander achter twee ongenaakbare Belgische topatleten. Eindtijd voor Peter was 5 uur en 10 minuten!

Schalmloop Mariënheem
Deze loop is onderdeel van het Sallands Crosscircuit. Start vanuit een stal was een opvallend gegeven waarna de lopers over een afstand van 5,3 danwel 10 kilometer de strijd met elkaar aangingen. Mark Hakbijl werd eerste in zijn categorie met een tijd van 18.31 op de 5,3 kilometer. Marten Bolt voltooide de gelijke afstand in 22.10. 
Op de 10 kilometer waren er podiumplaatsen voor Krista van Os (46.11 - 3e categorie) en Jeroen ten Klooster (38.00 - 3e categorie). Verder waren er verdienstelijke uitslagen van Bas Boekema (37.02), Erik Makkinga (41.34) en Theo Boekema (42.07).

SintNicolaasloop Zwolle
Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door de skivereniging Zwolle; start en finish bij de voetbalvelden van HTC. Mooi aantal lopers voor op dit kleinschalige evenement dat jaarlijks toch aan populariteit lijkt te winnen. Op de ruim 8 kilometer liep Vincent Radewald een tijd van 32.18 en was daarmee de enige loper namens onze vereniging.
 
Mark Hakbijl
Vincent Radewald