Dalfsen, Vrijdagavond liepen vijf BB lopers en een gast-BBloper onder ideale weersomstandigheden mee tijdens de door de Ijsclub Stokvisdennen goed georganiseerde wedstrijd door en om Dalfsen.

Beste prestatie van de BB lopers werd door Peter Ligthart geleverd. Hij wilde voorgoed afrekenen met de 1 uur 30 minuten grens op de halve marathon en dat deed hij met glans. Peter liep in de aanloop naar de marathon van Amsterdam (oktober 2010) een constante race en finishte in een mooie 1 uur 26 min en 20 tellen! 

Op de 5km liepen Borre, Peter Gils (debuut), Patricia en Berthold mee. Berthold liep voor het eerst na de halve marathon van Zwolle en een onlangs verrekte hamstring weer een testwedstrijd en liep naar een tweede plaats en finishte na16'55". Borre de Gier , net als Peter Ligthart in voorbereiding op de marathon van Amsterdam, liep een persoonlijk record door te finishen in 18'37, Peter Gils liep zijn allereerste wedstrijd en finishte in een keurige 20'35". Patricia Seinen liep lange tijd onder haar PR tijd maar moest de laatste kilometers vanwege steken in haar zij een PR voor een andere wedstrijd bewaren. 

Gastloper Anders Ebye Ernst uit Denemarken (kopenhagen) verblijft regelmatig in Zwolle en traint dan mee met de BBlopers. Gisteren liep Anders op trainingschoenen mee op de 10km en finishte op een derde plaats in 32'00" . Voor alle uitslagen kijk op http://www.uitslagen.nl/uitslag?id=2010080621901