Sponsors:

Onze vereniging werkt samen met onderstaande zeer gewaardeerde sponsors en partners:
 
Klaverblad Verzekeringen
BPD
Van Os Manuele Therapie e.s.
By Vincent
Power Bar
RGB +
Loperscompany Zwolle
Confinced
 
 
 
 
Over BPD
 
BPD, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van meer dan 300.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.
 
 
 
"Een goede gewrichtsfunctie is de basis voor een goed herstel van veel spier-, pees- en gewrichtsklachten."
 
Van Os Manuele Therapie E.S.® herstelt de natuurlijke bewegingsafloop in de gewrichten d.m.v. milde, gerichte gewrichtsmobilisaties. Hierbij wordt niet 'gekraakt' !
In een intensieve behandeling van ongeveer een uur wordt altijd een groot aantal gewrichten behandeld, om naast de klachten ook compensaties aan te pakken.
 
 

BY VINCENT


“Top prestaties? Top herstel!”
Als hardloper moet je niet alleen trainen, ook de verzorging van je lichaam is heel belangrijk. Vincent Linckers kan je daarbij helpen.
Vincent is sporttherapeut en is sinds 1999 intensief betrokken bij de topsport, als verzorger en sporttherapeut.
Na een intensieve training kan Vincent je een herstellende massage geven. Dit zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en een versnelde herstel. Hij helpt je daarnaast met het voorkomen van blessures. Daarbij richt hij zich voornamelijk op spier- en peesgerelateerde klachten. Ook vaak voorkomende hardloopblessures als een runnersknie, shin splints en pijnlijke en stramme kuiten zijn zeer goed & eenvoudig te verhelpen (mits je op tijd bij bent).
Een behandeling van Vincent duurt ongeveer 40 minuten en wordt deels of geheel door je verzekeraar vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent.
 
 

POWER BAR

Kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter!
PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.
De producten worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding, energie en optimale prestatie voor elk type sporter!
 

RGB+ is een dynamische, compacte IT-organisatie met ruim 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van oplossingen voor de transport- en logistieke sector. De afgelopen jaren wordt er vanuit de vestiging in Raalte steeds meer gewerkt aan de standaardisatie van een aantal kernproducten (TMS, wagenparkbeheer, temperatuurbewaking) naar .NET ook de transitie richting Azure speelt een grote rol. RGB+ is onderdeel van de OVSoftware Groep, een ICT dienstverlener met ruim 100 medewerkers. Dat betekent dat zij zich kunnen focussen op de ontwikkeling van mooie oplossingen voor klanten, terwijl zij voor administratieve zaken en procedures ondersteund worden vanuit de OVSoftware Groep.